sensha-nederland-glascoating

Nieuw: SENSHA autowas- en coatingproducten

De nummer 1 van Japan nu ook in Nederland

SENSHA Nederland (sensha.nl) levert sinds oktober 2018 Japans beste kwaliteit autowas- en glascoatingproducten aan de Nederlandse consument.

Wie is SENSHA

SENSHA is de nummer 1 en best verkopende producent en leverancier van autowas- en glascoatingproducten in Japan. SENSHA is continue bezig met onderzoek en ontwikkeling wat er voort zorgt dat SENSHA de beste kwaliteit autowas- en coatingproducten levert gecombineerd met doe-het-zelf gebruikersgemak.

De producten van SENSHA worden vanaf oktober 2018 ook in Nederland verkocht door SENSHA Nederland. Alle autowas- en coatingproducten komen rechtstreeks uit Japan en worden verkocht via onze eigen Nederlandse Sensha webshop.

Wat is glascoating

Glascoating is de nieuwste coatingtechnologie op basis van vloeibaar glas (Siliciumdioxide), voor het aanbrengen van een glasharde coatingfilm op de autolak.

De duurzaamheid en hoge beschermingsfactor overstijgen traditionele autopoetsproducten zoals was,  polymeren en sealants. Het is niet overdreven om te zeggen dat het een nieuw tijdperk van autocoating inluidt.

De voordelen van glascoating:

  1. beschermt tegen ultraviolette straling, oxidatie en zure regen
  2. beschermt tegen vervuiling, chemicaliën en het inbijten van vogelpoep
  3. beschermt tegen kleine krasjes door autowasmachines en lichte aanrakingen
  4. creëert een diepe (wet look) glans, als die van een nieuwe auto
  5. vereenvoudigd het onderhoud en is makkelijk schoon te houden
  6. verlaagt kosten en tijd om het mooie uiterlijk te behouden

We hebben glascoatings met een permanent karakter (de Crystal Glow Series, met een duur van 1 tot 8 jaar) en glascoatings met een tijdelijk karakter (de glascoatingspray Fine Crystal en de autoshampoo & glascoating combinatie Power Foam, beide met een duur van 3 maanden).

Naast glascoating voor de autolak bieden we ook glascoatings aan voor andere onderdelen van de auto.

De SENSHA producten

De producten van SENSHA zijn onderverdeeld in 3 categorieën, te weten “Basis wassen”, “Speciaal wassen” en “Coaten”.

De “Basis wassen” producten zijn speciaal ontwikkeld voor het reguliere autowassen. De “Speciaal wassen” producten zijn er voor wanneer je tegen hardnekkige vlekken en reinigingsproblemen aan loopt, die niet met de reguliere producten verholpen kunnen worden. De producten die vallen onder de categorie “Coaten” zijn voor het beschermen, aanbrengen en onderhouden van een diepe glans.

Ieder product is “onderdeel-specifiek” hetgeen wil zeggen dat ieder onderdeel van de auto de beschikking heeft over een product dat specifiek voor dat onderdeel is gemaakt. Op deze manier maximaliseren we zowel de prestaties als kwaliteit van de producten en voorzien we in alle autowas- en coatingbehoeften.

De historie van SENSHA

We gaan even terug in de tijd.

De eerste SENSHA car detailing pro shop wordt in 1997 opgericht in Kanagawa, Japan. Hier kon je je auto laten wassen, glascoaten et cetera. In dit zelfde jaar 1997 is SENSHA begonnen met de productie en verkoop van car care producten. In 2002 zijn de car detailing pro shops uitgebreid naar 7 shops en wordt de SENSHA corporatie opgericht. In 2004 is SENSHA gestart met de online verkoop van autowas- en coatingproducten aan de consument. De online verkoop is een groot succes. In 2006 wordt de eerste shop in China geopend. In zowel 2007 als ook in 2008 wint SENSHA de Rakuten Award “Shop of the Year”. NB Rakuten is een Japanse internetwinkel (sinds 2017 shirtsponser van F.C. Barcelona). SENSHA opent in 2008 de eerste vestiging in Korea.

We maken een sprong van 10 jaar richting 2018. Ondertussen is er veel gebeurt en heeft SENSHA vestigingen in 18 landen wereldwijd. SENSHA is nog steeds marktleider in Japan als het gaat om de online verkoop van car care producten. De Crystal Glow glascoating series is de nummer 1 en bestverkopende glascoating van Japan. SENSHA onderscheidt zich van de concurrentie door kwaliteit te combineren doe-het-zelf gebruikersgemak.

In oktober 2018 start de verkoop van doe-het-zelf autowas- en coatingproducten in Nederland.

We zien je graag in onze Nederlandse Sensha webshop.