Basic microvezeldoek

De Basic microvezeldoeken worden vooral gebruikt wanneer na het aanbrengen van een coating moet worden weggegooid. Wanneer een microvezeldoek wordt gebruikt voor het afvegen van een lange duurzame glascoating komen deze (glas)componenten in de vezels van de doek terecht. Deze componenten gaan harden en wanneer je de auto een volgende keer ermee afveegt, krijg je krassen.

Basic microvezeldoek maat L

De Basic microvezeldoek maat L wordt vooral gebruikt voor het uitpoetsen en afvegen van coatingmiddelen, reinigingsmiddelen en het drogen van de auto.

Het verschil tussen de Crystal en Basic microvezeldoeken

Gebruikelijk verdelen we microvezeldoeken onder in 3 categorieën, te weten:

1. waterabsorptiecapaciteit
2. veegcapaciteit
3. verwijderingscapaciteit

Voor regelmatig gebruik raden wij een duurzame Crystal microvezeldoek aan. Naast de duurzaamheid, presteert de Crystal microvezeldoek beter dan Basic microvezeldoek in alle 3 de capaciteiten (waterabsorptie, vegen en verwijderen van vuil).

Dus voor welke toepassing gebruiken we de Basic microvezeldoeken? Het antwoord is dat Basic microvezeldoek wordt gebruikt wanneer het na de toepassingen moet worden weggegooid. Wanneer een doek wordt gebruikt voor het afvegen van een lange duurzame glascoating, komen deze componenten in vezels van de doek terecht en worden de vezels hard. Als je de auto met deze doek afveegt, veroorzaak je kleine krassen.

Om dit probleem te voorkomen, is het belangrijk om een ​​doek weg te doen na gebruik met een duurzame lange glascoating. Als je echter altijd een dure microvezeldoek voor deze klussen gebruikt, zijn de kosten voor het aanbrengen van een coating vrij hoog, zodat we een eenvoudige doek nodig hebben die goed presteert en niet al te duur is.

Meerdere kleuren beschikbaar voor het correct gebruiken van Basic microvezeldoeken voor verschillende doeleinden

Je kunt de Basic microvezeldoeken voor veel verschillende toepassingen gebruiken, maar je moet vermijden om 1 doek te gebruiken voor zowel het afvegen van de glascoating als het afvegen van mengsels. Je zou kunnen wassen om deze schurende deeltjes na gebruik weg te spoelen, maar het is bijna onmogelijk om ze volledig weg te wassen.

Daarom hebben we 3 verschillende kleuren Basic microvezeldoeken om elke kleuren te gebruiken voor een andere doel, dit om te zorgen dat het afvegen betrouwbaarder en veiliger wordt.